Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kras!

Man kan inte ställa sig mellan
när du börjar svinga ditt baseballträ
i form av dina hårda ord.
någonting är skört
och lätt att ha sönder,
och du svingar på.
Att kasta sten i glashus,
att svinga ett baseballträ i en porslinsaffär.
- KRAS.
Det borde du väl ha förstått?




Fri vers av eggshells
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-27 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eggshells
eggshells