Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimten i den virkade Gläntan (ScenAnvisning 1005)

 




Scenen föreställer en solskensmorgon. Mitt i gläntan
sitter den unga gumman i virkad rymddräkt.
Hon tar kort på alla skuggor
och strålar som far förbi. En glimt stannar till
och frågar: Har du tid?
Innan den unga gumman svarar
gör hon en skiss: Visst, jag skall räkna ljus hela dagen lång,
så likaså gott blir det!

Glimten lägger sig lycklig och nanar
i den unga gummans garn,
men finner sig strax vara räknad mer än en gång...
Då blir glimten blixtrande irrig
och vill inte
alls stanna kvar ombord på nutiden längre.

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-27 21:12



Bookmark and Share


  Nanna X
det här var ju något att meditera över. i virkad rymddräkt, eller utan.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP