Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland i skenet II

 

 

 

 



ibland när vi suttit och samtalat längre än på mycket längre

när lampskenet tér sig så gåtfullt

därsom sinnena nått sin yttersta närvaro

medan tankarna ännu tvekar

mellan sommarsmärta och höstglädje

i strimman där inser vi

irrande klart

hur vi missat halva livet

fast vi likafullt håller varenda möjlighet

i mina och i dina domnade händer

för livet ska börja nu

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-27 22:40



Bookmark and Share


    Patrique
Ett tyst samtal där resultat och slut egentligen alltid anats långt innan...samma förhoppningar och heta önskningar om de vägar livet borde ta....Så igenkännande,så inkännande denna fragila text...opretentiös och just därför så vackert sann o stor.
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP