Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och pojken Del 2

Den lilla pojken skrattade högt och sträckte fram handen.
Den lilla flickan kom snabbt upp på benen,
- Så du ska åka nu?
Den lilla pojken svarade inte utan pekade på rosorna som hon
råkat trampa i sönder. En tår rann ner för hans kind.
Flickan torkade bort en tår från han.
-Tänk inte på rosorna de klarar sig, men gör vi det?
Den lilla pojken svarade inte då heller, men han tog hennes armar
och de började snurra runt och runt, till de båda trillade i gräset.
Flickan skrattade och plötsligt var han borta.
- Klarar jag mig? viskade hon tyst. Nu är jag ensam igen.




Prosa (Prosapoesi) av Kajsa_lisa
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-28 11:39



Bookmark and Share


  Isvatten VIP
Fint!
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_lisa