Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uuuuuuu


Ååååå

Syyyyyyyyy

Ällllllll


Kllllllllll

Mööööööö

Mer?

Organiska - olika - mjuuuuuuukt!

Luuuukkkkktttta, ffffffiiiiiis, fniss....

Dadda, tidigare, då var det "inne".

Daddaism - öööööööööööö ....

Då var det "inne" nu då?

DU ÄR SÅ "UTE", min vän.

Vad tycker DU?




Fri vers av Lars Eriksson
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-28 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Eriksson
Lars Eriksson