Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doft





mina lakan
doftar svagt
av svett och närhet
doftar starkt
av
dig




Fri vers av livräddaren
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-10-08 20:07



Bookmark and Share


  Markattan
Varmt och mysigt beskrivet. Somliga(s) dofter har väl förmågan att vara mer framträdande än andra. Bra!!
2005-10-10

    vilsen
å, vilken mysig dikt ! helt underbart skrivet, gumman ! älskar dig min stjärna !
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren