Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAN ÄR BÄST!


Peter Markurth

PM (= promemoria = för minnet)!

Vad kan jag mer säga, ni vill väl inte se PM.

Lär av HONOM, eller ....

Gå dit och omvandlas till allt ni vill - inte viktigt eller hur, inte viktig vad HAN skriver, eller hur?

Sov gott!

Jag är pinsam, men närmar mig att våga ...

Titta här är jag ... pinsamt ...

SJUNG PM:ens lov!!!!

Nu är jag ärlig, jag vågar ....

Mvh
Lars




Fri vers av Lars Eriksson
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-28 21:09



Bookmark and Share


  peter markurth
vad handlar detta om? förstår ej vad du menar?
2009-08-28

  peter markurth
förstår ej denna om mig? hur menar du?
2009-08-28

  Svartsilver
han är en väldigt trevlig och sympatisk människa. så som jag känner honom härifrån.
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Eriksson
Lars Eriksson