Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depparvarning: Öknar av salt

Vandrar genom öknar av salt
ser mig omkring
ingenting är det överallt

Under mina fötter
finns det inga rötter

till och med vindens röster
bara går förbi


"Du syns inte, finns inte
flyger som en viskning
genom världen
och du hamnar till slut
som vanligt på en plats
som inte är din"


Den rösten har jag inom
den viskar inte, den skriker

men öknar ger inget eko
och saltströdda dyner
skänker endast bittra svar

Vandrar vidare långt och vilse
genom tysta landskap

Hittar inte hem...




Fri vers av Dionysius
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius