Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis vad titeln säger.


Jag får inte säga kärlek

Det är det där ordet som är så svårt att uttala. Omringat fast flytande omkring likt en orms snabba kvicka rörelser och lika dödligt som levande.
Jag lever i din famn, sjunger dina ord och håller dina ramar.
Det där ordet gör en svag men ändå så stark och jag gör din bas samtidigt som du spelar min melodi.
Älskling, älskar, älskar, och utan pretentioner vill jag säga det.
Det som du säger fast utan att du säger något.




Fri vers av Cizzi
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-29 17:28



Bookmark and Share


  Cizzi
Kanske en uttalad kärlek inte alltid vittnar om en sanning, mest det jag försöker säga.
2012-11-19

  peter markurth
gillar denna ide
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Cizzi
Cizzi