Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur mitt perspektiv som barn, som jag tror jag hade reagerat.


Tyck synd om botoxtanter?

Jag är ingen trasdocka, jag har hela kläder och kan ändra ansiktsuttryck precis som jag vill.
Jag är inte som mormor och haft sånt där stelt som gör att ansiktet inte kan röra sig lika bra. Mormor är en trasdocka fast hon har fina kläder. Hon har förändrat sig till det sämre. Mamma säger det heter botox som hon har haft i ansiktet. Det är nog väldigt giftigt.
Mamma säger också att det är doktorer som opererat mormor, dom är nog läskiga spöken i vita rockar.
Jag vill ha en sminklåda så jag kan klä ut mig till mormor på Halloween, hon ser mest ut som ett monster än någon jag vet.




Fri vers av Cizzi
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 17:30



Bookmark and Share


  Cizzi
Att skriva utifrån ett barns perspektiv, om det inte framgår.
Jag är ingen.. var de inledande ord texten skulle börja med.
Uppgift från skrivkurs - att skriva för unga 8-12år
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Cizzi
Cizzi