Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna går till viss del att sjunga till Linda Bengtzings "Alla flickor utom ja´"...och första textraden har jag snott från hennes låt...;-)) Obs! Lånad bild


"Han poetar så bra"- till "Blaite" & "The Patrickism";-)

Han har bakåtkammat hår
han skriver sånt jag ej förmår
han ger oss allt det
vi vill ha -
hurraaaaa!
Med pennan
i sin ena hand
han formar texter
som har knorr
själv står jag här förundrad
och ser på
Det finns en undermening med
och humorn finns där med besked
han lockar oss till
skratt och gråt
- för han poetar så bra!!

Han vet precis hur vi ska tas
han roar oss med lite knas
han levererar
riktigt bra -
tralalalaaa!
På några rader
får han till
små mästerverk och
mer därtill
och jag vill applådera vilt -
hej hååå!
Där finns ett djup i varje rad
hans humor gör mig riktigt glad
ja han är värd
en guldmedalj -
för han poetar så bra!


TACK "Blaite" & "The Patrickism":-))
(P.S. absolut inget fjäsk - bara skrivet fritt, rakt
och ärligt ur hjärtat;-)




Fri vers av Junitvillingen
Läst 513 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-29 19:26



Bookmark and Share


  blaite
Du e supergullig du..önska du hade varit min Svenskalärare..
2009-09-02

  blaite
Du e supergullig du..önska du hade varit min Svenskalärare..
2009-09-02

  Popcorntankar
...eh...stum!
2009-09-01

  sulimaa
Underbara båda två!!!! Skriver så man tjuter av skratt och häpnar av alla underfundiga klokheter...:))))
2009-08-30

  Aciom
där fick man ge sig
2009-08-29

    Ken Cassel
Och jag som trodde att du menade mig
Ledsen i ögat
" snyft "
:))

kramar!!!!
2009-08-29

  LenaJohansson VIP
Patrickism är min idol.
2009-08-29

  Cosmic Johanna
Blaite är riktigt grym

den andra poetens verk känner jag inte till så väl.

får gå in och läsa lite framöver.

kul med ord från hjärtat,

sånt inspirerar alltid.

Tycker det finns för lite av det.
2009-08-29

  Mr Lindemann VIP
En fin konstnär är han!!!!
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen