Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Allt Löser Sig

 

i tårar

 

 

 

 

eller skratt




Övriga genrer av Lany
Läst 1107 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-08-30 13:18



Bookmark and Share


  aol
så stort
2010-02-04

  Rachel Roth
ja, så måste det ju vara....för säg mig kan säga något som inte löst sig...även om det i stunden kändes olösligt...Kram
2009-09-02

  Eva Langrath VIP
Ord med stor intensitet och närvaro i livet
2009-08-31

  noname_realmind
Absolut gör det det... :))

Skönt med det stora utrymmet du skapat - spaciousness - mellan skratt och gråt!

Avskalad vacker skapelse, med många guldkorn mellan raderna.
2009-08-30

  Junitvillingen
Ja, det brukar göra det till slut...men ibland får man "vänta" väldigt länge;-))
2009-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Eller döden.
2009-08-30

    ej medlem längre
ja, det är det som är det som är. och säkert är det nog också. så fint att läsa dina ord igen. tack!
2009-08-30

  Sanningsägaren VIP
Ja, så är det
och vi är många

A lla vi
som nu
L er
och
S er

dig och dina ord
här idag igen

värme till dig
och tack för en
oförglömlig dag


/Åsa
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany