Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill men kan inte



Vill
sova
Men kan inte
Kan
göra något annat
Men vill inte




Fri vers av Therés
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-10-08 23:01



Bookmark and Share


    Shadow
Känner igen mig, såååå väl!
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!