Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
påhittat exempel på en potentiellt verklig process



födelseÖgonblickets livsProjekt








I


Hela ditt liv går åt att komma på det







-Hur kom du in i det här rummet?



II


Zuisela tassar ut och tar av sig masken.

33 år senare
når dig ljuset från den svarta stjärnan



III


DOG MITT UNDER EN PYRAMIDÖPPNING

får höra det på det tidigaste kassettbandet
en aldrig lyssnad viskning
mitt emellan
två trumpettoner som du hört hundra gånger
huru extatiskt
du sugs in bakom drapperiet, förlorad
och ut genom skötet


Ändå kan en tusenårig sömn ha utspelat sig emellan...

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 22:31



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mystisk...
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP