Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©


pyogenes

 

älskade prygel
ingen tid är som nu

bland reven av glömska
i de heligaste av gömmen
döljer sig
gårdagens paria

liknar det svalget
vid ett öppet sår

ur djupet ropar dig

besudlad
den barriären

låt mig fly
rusa in i natten
när du tar av dagen
så att litet blir kvar

här




Fri vers av aftermath
Läst 552 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-30 01:06



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Mycket stark text med ofantliga - nuvarande och fornvarande - erfarenhetsdjup.
2009-09-16

  Lena Renman
Själv influensar jag...

Lena
2009-09-03

    resilient
halsfluss, va? Jag fick googla. Titeln ger en extra dimension till dikten eftersom just halsfluss är en liten otäck sak som ofta kommer igen och igen. Som ett minne man trott sig gömma väl "bland reven av glömska". Tänk om det bara gick att vara mer selektiv i sina minnen. Låta glömt vara glömt och gömt. Så kommer det en färg, en sång eller en doft. Fanken också. Glömde säga att jag gillar din dikt. Men det kanske framgår?
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp