Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma till insikt

Och först då insåg jag,
att det bara varit en dröm

den perfekta du
den perfekta jag
det perfekta vi

- en illusion

Skit också




Fri vers av Malin Hy
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-30 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy