" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Hemingways "For sale: baby shoes. Never worn"


15.

Grumlande bild, fuktiga pixlar, blocka-delete-kontakt. Farväl.




Fri vers av Carin
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-30 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin