Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens handskar över dina fingrar

Jag klamrar mig fast vid dina fötter
du tittar på mig med svarta ögon
och ett rakt streck till mun
Vad ser du? Vad känner du? Hur?
Vad vill du?

Att falla ned i denna avgrund
det gick så lätt
det gick så smärtsamt fort
jag förstod inte ens vad som hände
men mitt hjärta blöder

Jag snyftar vid dina fötter
du sliter dig från mig och går
din rygg är inte rak
Är det skam? Rädsla? Ånger?
Jag vet inte, jag kan inte se
från min djupa avgrund

Att resa mig från detta iskalla golv
det går inte, jag är fastklistrad
mot frosten som biter sig igenom
min flortunna hud
Jag vet inte vad som händer
men min rygg blöder

Jag sträcker mig efter dina fötter
du ökar farten, springer bort
dina fötter försvinner ur min syn
Är det skam? Är det rädsla för vad som händer
när du försvunnit från din egen brottsplats
och lämnat mig för att dö?




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-30 13:19



Bookmark and Share


    Stormöga
har inte varit inne här på evigheter...men jäklar vilket bra sätt att börja sitt första återbesök!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah