Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bra nu...

gråt med mig

behöver inte prata

jag förstår




Fri vers av tonsoku
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-10-09 01:40



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Skönt att läsa.....
önskar det fanns fler...
2005-11-04

  mariann
Åh igen!
Dina ord är balsam för själen.
2005-10-27

    lillebror
ännu en gång.. så lite, så enkelt, så bra.
2005-10-10

  Smultris
Åhhh... det är precis vad man vill höra av den man står nära...
Jag får inte höra det...*Sorgsen*

Tycker om denna dikt...
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku