Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och pojken Del 1

Som en vind som svept igenom flickan, tappade hon glaset.
Spegeln förvandlades till en ingång.
- Kom och du behöver aldrig vara ensam mer.
Flickan sträckte ut handen efter spegeln, och hon börja darra.
- Jag vill inte vara ensam mer, jag vill inte vara ensam mer.

När flickan slutligen öppnade sina ögon, satt en pojke vid hennes sida, med lockar gyllene som guld. Han log hjärtfullt, och flickan visste att hon ej längre skulle vara ensam mer.




Prosa (Prosapoesi) av Kajsa_lisa
Läst 221 gånger
Publicerad 2009-08-30 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_lisa