Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och Pojken Del 3

Flickan gick och gick, " att vara ensam kvar"
Flickan grät och grät, " aldrig kunna le igen"
Flickan viskade och viskade " Kom tillbaka"

Flickan stötte på en kvinna.
- Att vara ensam kvar är inte det värsta, att aldrig kunna le igen är inte det värsta, att sakna någon är inte det värsta. Det värsta lilla flicka är att aldrig ha hoppet kvar, hon pekade ner på de söndertrampade rosorna, som pånytt fått liv.

- Rosorna, ja sa det till han, de klarar sig. Det gör vi med pojken och jag..




Prosa (Prosapoesi) av Kajsa_lisa
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-08-30 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_lisa