Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bära barn vid 81 års ålder

kräver motion;
underliga krav på mat och dryck,
choklad, viktökning;
nedslagenhet, upprymdhet,
9 månader av hopp och förtvivlan;
val av färg och modell,
förnamn, efternamn?
vad det blev:
en liten röd bok.




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-31 08:47

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ohhhh..GRATTIS till nedkomsten!:)
2009-09-07

  Anjeska
En liten röding:-) Grattis!
2009-09-03

  Njord
Veras lilla röda heter den så?
Spännade!
2009-08-31

  Monika A Mirsch VIP
så underbart, den lilla röda, berätta mera!
2009-08-31

    papillon
Mors lilla röda???
2009-08-31

  Rachel Roth
nu blir jag nyfiken...berätta hur, var?
Grattis väl!
2009-08-31

    resilient
Grattis till bebisen. Vad heter den?
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP