Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hette förut: Stillestånd uppstår/ ändrad


Själens vatten

Sjön ligger blank
några dimstråk
åran lindad med trasor doppar tyst
ej en fågel flyger upp
fiskarna vänder sig lojt, stirrar stumt.

Färden
påbörjas - avslutas
en murknad brygga att förtöja vid

tvekar.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-31 13:19

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En vacker tavla att dröja vid . Tack
2009-09-03

  Monika A Mirsch VIP
"en murknad brygga att förtöja vid

tvekar"

fantastisk bild i hösten!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP