Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens Tanke


En stilla tanke

Sänds ut i natten..

Tillbaka till

Känslan och kraften.

Någonstans i djupet

bor så mycket...

mer än man tror.

Ta steget.. att våga

och bara...

dig själv fråga.

Sätt stopp

och kanske...

Tänds ett nytt

hopp.




Fri vers av Margithe VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-31 13:45



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ord att ta till sig, läsa & begrunda...Kan vara värt att ta språnget, i alla fall nåt litet steg till att börja med - inte lyssna på alla andra, utan till sitt eget innersta. Tänkvärd text:-)
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP