Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla ängel


Du lilla ängel

som bor i det

tysta

Smärtan skriks

inför en döv

publik.

Vill dig lyfta

och bära

Du lilla kära.

Ta inte steget

i det tomma

fullt ut.

Kämpa och låt

oss gråta

när du bär gråt.

Skrik och bär

ut din förtvivlan.

Du lilla Ängel.

Ta steget till det

varma och ljusa.

Må frihetens fågel

dig på sina vingar

bära.

Lilla Ängel du behöver

Värmas av alla vingar.

Så....

Ta steget till det varma

och ljusa.



Du lilla ängel




Fri vers av Margithe VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-31 13:55



Bookmark and Share


  aol
lyfter på hatt för denna fina poesi
2009-09-09

  Junitvillingen
Så fint poetat om "liten ängel" - läser och berörs. TACK för så ömsint läsning:-)
2009-09-02

  Elaine.S VIP
Oändligt fin i sin omsorg, ord som bär.
2009-09-02

    ej medlem längre
Jag bugar inför denna poetissa och hennes vackra ord.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP