Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta håller på att bli en sång,,, En så länge är det en dikt/text


Ärligt!

Livet består ej av bara siffror
Livet består ej av endast vetenskap
Livet bär med sig en mening
Livet för mig är att se det som är nu

Minnas det bra och glömma det onda


Om jag skall vara ärlig
Så Känner Jag Vrede

Om jag är arg
Så Är Det ON REAL

Det jag säger nu är endast sanning

Because, that's how I feel.


Så lyssna:

Vad är det med människor och ytlighet?
Varför är det bara vissa som har just DET?
Varför blir vi behandlade si eller så?
Varför hamnar vi ibland där vi ej vill gå?

Varför är det så svårt att se
När jag glädje och kärlek vill ge?

Varför är vi så rädda för så "mycke"
Varför kan vi ej börja om på ett nytt stycke?


(Ord och tankar inom mig som flyter ut ibland)




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 17:43



Bookmark and Share


    Marco_
Kul att läsa!!!
Härligt med tankar och funderingar, med rätt att vara arg och
hoppfull på samma gång!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein