Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnerna av de levande döda

Ärren efter vampyrtänder
lyser på halshuden
tankarnas eld härjar
insidan svart av sot

Please bli min eviga natt
min måne, full och kall som jag
bli mina ådrors vin
och morgonen vår död

Egga min osläckbara blodtörst
reta min omättliga dödslängtan
gör sjukan min bot
infektionen min medicin

Neonnätternas rus
giftets förtrollning
förnekelsens varma ljus
den heliga glömskans salighet

Känn zombiepassionen
härja loss
som vi stapplar
mot fallna änglars nedslagskratrar

Kom möt mig snart
uppsugen i enheten
askad och ren
multen och klar




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 558 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-31 23:22



Bookmark and Share


  madinsane
"Please bli min eviga natt
min måne, full och kall som jag
bli mina ådrors vin
och morgonen vår död"

bara detta är nog. jävlar i min målarlåda.
2010-10-21

  aol
dom två ssta verserna, toppen bra,ja hela dikten,
2010-01-26

  Katinka VIP
Mycket bra form, faller hårt för de två sista verserna!1
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand