Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar dig

bultande
rytm

domnad
insomnad

i en kokong

som fritog
ansvar

bedövad

träng mig
var mig

jag är utan
kraften

letar
bara
stunden

utsuddad
i varat

som aldrig fanns




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 637 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-01 01:42



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Livet som varat..livet som känns igen... Livet kan bli ett uppvaknande..
Fan va bra skrivet,Krami!
2011-11-27

  aol
så igenkännande, såsom livet är ibland, så bra skriftat
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington