Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLDRÖMMAR

Du låter dina strålar dröja kvar
när höstlöven flammar upp.
Du värmer min själ med din närhet,
Oh låt ditt ljus ännu flöda.

Du vaknar med ett leende,
strör guld över hav och land.
Du dansar över sensommarängen,
och lyser på spröda fjärilsvingar.

När mörkret smyger på.
saknar jag ditt ljusa leende.
Så snälla dröj kvar ett tag,
och värm min själ med din närhet.






Fri vers av wildrosen
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-01 08:32



Bookmark and Share


  aol
så fint, saknar dig var är du
2010-01-28

  mare VIP
Vackert skrivet.....
2009-09-02

  Maria T
Underbar poesi som flammar
upp och flödar över hösten
Jag älskar höstens ljus
2009-09-01

  Eva Langrath VIP
Innerliga ord som rinner fram som en bön
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen