Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam sorg

Hur ska jag kunna finna tröst i dig nu
När du varit för upptagen
Av att låtsas som det regnar
För att se att jag faller
Hur ska jag kunna luta mig mot den axel
Som i mörkret
Inte gått att nå
Jag står så ensam
Så ensam
Medan världen imploderar




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 472 gånger
Publicerad 2009-09-01 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP