Drömmar kan vara varma i" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar kan vara varma i


Kylan

 

Hon såg vinden mellan stolpskotten

Väsa sig fram genom hålen

Isiga som fransade jeansbyxben

I indigoblått som var urtvättat

 

Leendet fastnade i rutan som

En immig kyss högt uppe i skyn

På den gamla pålitliga airbussen

Mot grönskande semesteröar i Vågens vändpunkt

 

Snökristallerna sjönk dalande ner på asfaltens ytor

Där giriga ögon letade sig upp till flygledens 

Nyskottade tomhet och isfria vingar

Hon smälte sakta ner i sin kaféstol med

Sina tumvantar lagda i knät




Fri vers av madigan
Läst 583 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 19:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En skönt stickad kofta, götapetter
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan