Svart eller" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svart eller


Vitt

 

Samvetssjalens röda luddiga trådar

Lindade sig varma och trygga runt honom

I snålblåstens orädda starkhet

Gav honom tyngd

 

Jackans ballongtyg glänste vetande

Om sin starka hållbara lätthet

Åtsmitande runt överkroppens tunna hud

Blev ett pansar

 

Benens gemenskap i svartimpregnerat ylle

Stod starka emot kastvindars hån

I de bruna snörskodda kängorna

Allt var rent




Fri vers av madigan
Läst 595 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 21:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken härlig text, varför har jag aldrig läst den förut? Men nu har jag ändå rättat mitt misstag och det var också mitt att begå.
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan