Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterskottsrädsla

Herregud!
Det svartnar när tankarna stjäl koncentrationen och får vandra tillbaka några timmar
Några sekunder frös rummet
Ett liv hängde i luften
Så nära
Nu kan jag gråta
Inte då
Jag dog
Jävla egoist, jag dog själv!

I huvudet finns skarpa ögonblicksbilder
Vi som vaxdockor med onaturligt stora stirrögon och panikstänk i huden
Hur hindrar en liten människa tankarna från att vandra vidare
in i dungen och längs den dunkla stigen?

Jag är så rädd
Löjligt rädd
Vill inte, verkligen aldrig tänka på följder som tack och lov inte kom
Inte den här gången

Jag vet nu
Man måste använda alla sekunder man fått




Fri vers av Bex
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-10-09 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex