Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infektion (Någon Annanstans)

Utan att släppa taget
föll jag ner
i en mörk avgrund

där höll jag händerna
över huvudet
som för att skydda mig mot
det som regnade ner
vad det nu var


Jag såg på hur du
existerade
fanns

men jag stod
eller satt
eller låg
någon annanstans


Det var rött och
grusigt och
öppet

ett bevis på
det stora hål
du lämnade mig med

och det torkade
i en bitterljuv
infektion



när jag såg på
hur du fanns


men jag var

alltid


någon annanstans





Fri vers av Bernhardina
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 21:37



Bookmark and Share


    J. Herward
jag känner
en smärta
inte den hos brustna hjärtan
utan den som gör
själen ont
och man blir mycket sjuk

det blir väldigt realistiskt för betraktaren här
när du beskriver det röda gruset
i den avgrund som består

vart var du någonstanns? vet du det :)
tack för bra läsning
insiktsfullt och bra poetat
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen