Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
040528, gammal denna med, men visst skriver man rätt skönt i en brinnande förälskelse, till en annan kvinna.


Du fyller mig, vill ha det din röst lockar mig till

Glädjebrud i lockande nakenskrud
häftig i allt du gör
hemligt har du tills nu hållit ditt jag
tills vi blev ett

Jag skålar i offentligt fyllerus
skrattar lömskt åt fräckheter dina
som så naturligt faller ur din mun
generad och röd jag inte visste mig kunna bli
begåvad med allt är du

Behövs inget rusvin för att fylla
blir hög av din rösts vågspel
ta mig in i dimman
för mig in i åtråns magi
Du retsticka, nakenbrud
i säng så fjärran
jag smeker dig vilt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hmm...jag känner igen mig på något sätt...den är så fin.
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP