Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
040805....daglig korrespondens mellan två galningar


Inget kan hejda min vanvettiga besatthet av dig…..

med längtansdrink i saknadshand
känns avståndet lite kortare
solen värmer hud
som borde värmts av dina andetag
just nu

påfyllt glas
med tamighärifråndrink
så själen kan lätta
för den får ingen ro
förrän i din hamn den finns
solkatter smeker mina ben
vilka hellre vill slingra sig
kring din midja
likt en boaorm släpper inte taget

min vemodslängtan sänder
skillingtrycksvisor många
till min älskade kvinna i landet i fjärran

du blommar så starkt inom mig

din smultrontunga
är min besatthet tung




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-02 15:36



Bookmark and Share


  notsomad
som en lång andlös smekning som får mig att längta efter brännande eldar i mitt blod. Snyggt
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP