Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lek - rysstövlar, och att inte göra ont




doppar fingerspetsen i ett påhitt
stänker bonham över skinnet
tänker han henne tam i en virvel och faller för när

takten tappas i trasmattskanten
hundens molokna öga skäms

och han stänger spjället
hellyhansen på vedlåren
plockar sista flugan

'skogen är en skyline full av zeppelinare'

slutsurrat

mellan tummen och pekfingret men
vem svansar efter under lugg

'come on in my kitchen'

kasta öga eller peka med hela handen

hon leker inne - helt hopplöst - 'repeat - pickup' - oemotståndlig




Fri vers av wayward - taiga
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-02 15:46



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är nog inte snöleoparden som svansar efter, fast det vore underbart att leka med en sådan i köket. Nej, jag gissar att det är hunden, och människan som dansar på köksgolvet.
2009-09-02

  Fredrik Stillesjö
Hej wayward!

Förförs av denna scen av livet "Skogen är en skyline/av zeppelinare". Snyggt! Hälsar vännen Fredrik
2009-09-02

  Carola Zettergren
Vansinnigt snyggt... jag känner in min bild, som så många gånger när jag läser dina dikter så spelas en scen upp... Levande och mycket dramatisk!
2009-09-02

    resilient
ett ensamt barn, tänker jag mig. Ett ensamt hårdrockslängtande barn. Fast de stänker väl inte bonham över? Mer vuxet rollspel? Hon är ensam ändå.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga