Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskansvärdaste vän. Vi hinner inte. Oddsen är emot oss. Kanske kan vi stjäla några minuter till......


Retroaktiv kärlek

Du är
mig så kär
Redan för 30 år sedan
sitter du här i mitt hjärta
Och du kommer
att vara kvar
för alltid
För varje gång
vi talas vid
inser jag det
och att vi är
samma andas barn

Våras båda öden
blev inte nådiga
Men kärleken rår
ingenting på
Min dröm är att få ses igen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-02 19:57



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Du lyckas se det
beständiga,
det som överlever
de tuffaste öden,
bara man är villig
att se och ta in,
kärlekens olika
gestalter.
Vackert!
2009-09-07

  Eva Langrath VIP
Vackra ord till en god vän
2009-09-02

  Bibbi VIP
Underbart med en sådan kärlek som Du beskriver.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP