Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matdjungel


Havregryn, potatis o
pasta

Stopp du får inte
lasta

fyll din korg med
samhällets alla
små normer

Bli lycklig med

nya former.

Njut inte utan

ta bort hela

jaget..

du vinner slaget

om du följer

resten av laget

Strunt i allt som

går att njuta

nej den tanken får
du skjuta.

för du vill väl

segla på samma skuta.

Potatis, pasta och bröd

strunt samma vad det är
för last.

Bara du styr ditt eget
kast.

Låt tankarna få rast

låt förnuftet få råda

plocka ner resten i en
låda.

Njut av allt i måttlig
mängd

och låt ingen hålla
dörren stängd

Njut av det vackra

i naturen

och låt dig
buren...

Naturen är den bästa
kuren.

Kommer allt igång

sjunger du snart din

egen sång.












Fri vers av Margithe VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-02 21:03



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det där med mat kan sannerligen vara en djungel, det här va bra och befriande skrivet!!
2009-09-02

  Larz Gustafsson VIP
"Naturen är den bästa kuren".
Det ligger mycket i det.
Glöm dock inte: The Cure!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP