Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

trött sol stiger men lyser aldrig mer
mörker är den lust som skändar dig
havets vågor kastar dig omkring
leker med dig för du är just ingenting
du ska spolas och dränkas minsann
för du är fan inte värd någonting
trött sol stiger du lyser aldrig mer




Fri vers av Drömkram
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-02 22:15



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
fint uppmålat, bra beskrivet och med en vacker, följsam ton. giller rytmen, ordvalet och liksom sättet.

:)
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram