Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedelbar Oändlighet (Uppskjutande Rundgång)

 

 

 

 




blotta möjligheten

att glänta på persiennen,

kliva ut, välja vinkel, springa bort

kring världens varv

och redan äntligen

tillbaka på huvudkudden

nu kunna somna om

får längtan att hellre drömma

om allt som jag skulle vilja aldrig genomföra

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-03 09:08



Bookmark and Share


    Patrique
Filosofiskt fin på det där vardagsvisa sättet och i slutraden med den för Dig karaktäristiska "knuten" i visdom förvärvad på trolltornets trappa...
2009-09-03

  Mygg
Den här tycker jag mycket om.
Påminner om dagar då meningslösheten tränger sig på och ett uppskjutande känns som det bästa alternativet.
2009-09-03

  Peter Matsa
ja ... en rundgång. en trygg sådan, tänker jag.

alla irrfärder och äventyr kan göras inom oss.

tack, fick mig att fundera.
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP