Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska lyssna andäktigt och inte visa med en rörelse att man redan läst alltihop


Så ställer sig mannen upp på podiet
ser över glasögonkanten och upprepar
allt det vi redan läst

då ska vi applådera
alla orden
mantrat överser med timmen
tentamen väntar latin

men ingen ser hur tomten flinar under pulpeten
när mannen släpper väder


solskenet lämnar bara dammet att beskåda




Fri vers av halmstrå
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-03 17:50



Bookmark and Share


  Hannadraken
*stort skratt och glatt leende*
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå