Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I natt är du mina tankar älskade vän. Jag ids inte möta dagen, den skrämmer allt för mycket. Men i skydd av natten gömmer jag mig bakom dig, En bamsekram över bron som finns mellan oss, ser att lampan lyser i ditt fönster.


Vill dig inget ont

I natt tänker jag på dig,
jag trånar efter dina ord,
längtar efter din iver

Men låt natten ha sin gång,
vila dina läppar,
besinna din hunger

Morgon skall åter gry,
värmen kraftfullt spira,
och lugnet dricka sig mätt


Du finns i mina tankar,
jag är med dig i din frossa,
jag är med dig i din kamp.

Du finns i mina tankar ,
och vi leker ta fatt,
Vi gör det så stilla,
så varsamt vi kan.

Söker din blick,
den ger mig alla dina ord

Nu sjunger du för mig,
jag lyssnar till din sång,
din stämma är så vacker,
men ack så hes.

Du måste vila dig,
så du åter blir stark.
Du måste förstå,
att jag vill dig inget ont.

Godnatt min vän...
/Io




Fri vers av Io
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 23:27



Bookmark and Share


  Fångaetthjärta
Saknar ord för att beskriva. Gillade den..
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io