Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i augusti möts årstiderna, semesterjaget och jobbjaget


augustimöten

vad jag längtar efter?
allt det där är dolt för mig
jag har ledtrådar

utsikt
solnedgång

sommar eller sensommar
man har ingen aning

det regnar kallt
molnen som en madrass över oss

jag (en svartklädd tunn figur)
ett hånglande par vid sin bmw
killen med kvällscigaretten
mannen med cykelhjälm på styret
småpratande tjejkompisar
kvinnan på muren på väg någonstans

är det någon här som verkligen vet
vad den längtar efter?

staden
mörknar under oss

hösten väntar
jag är full av förväntan




Fri vers av ochjag
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag