Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodtryck

Sköterskan ser förbryllad ut och mummlar
så väldigt, otroligt lågt blodtryck...

Vänder sig mot damen i sjuksängen och säger
Jag kan inte mäta något tryck på dig
för du har nästan inget

Den gammla damen svarar
- Klart att jag inget har!
Det är ju ni som \"TAR DET\" varje dag




Övriga genrer av Therés
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-10-09 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!