Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angel

Med en vacker gloria

stod hon där

Hon berättade människan historia.

Lysande och skimrande skär.

Håret glänste i guldlockar

En gyllene bok hon har i sin hand

Där står vi i våra mänskorockar.

Och njuter av musikens ljud från en strand.

Alla har vi en ängel
Alla har vi ett skydd
Vi kan alltid klättra upp på vårt stängel
Väl där uppe får vårt hjärta en gloria prydd!




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein