Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på mitt hjärta



Hur det slår

dudunk dudunk

magsyran stiger



känns som att den ska bubbla över



värmen stiger



andetagen blir djupare



rörelserna fumligare



benen kissnödiga




hjärnan kommer att sprängas.




Om jag inte får ett svar..





Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 12:54



Bookmark and Share


  L8 Hurtig
En känsla jag kan känna igen. Bra skrivet...
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP