Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkelhetens fana

Ge mig varje CD i ditt hem

och jag skulle aldrig byta den mot min vinyl

Erbjud mig nektar från Eden

och jag skulle fråga efter ölen i min egen kyl

För jag är ingen man av lyx

ingen strävare efter ett rykte och extravagansa

Nattklubbar hatar jag

men här hemma på parketten vill jag dansa


Kalla mig för bakåtsträvare

men mitt hjärta hör hemma där livet pulserar

kalla mig gammal om du vill

men jag har mitt ankare där kärleken regerar


Ge mig din nyköpta bil

och jag ler innan jag går till busshållplatsen

Erbjud mig ett liv utan jobb

och jag nöjer mig med enbart middagsrasten


För jag är en enkel man

som håller enkelhetens fana högt....






Fri vers av operation mindcrime
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime