Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen är mycket..men...

Bortkastad, bortkrupen och smutsigt-

se sanningens gestalt i mina ögon nu

Se hur stolt sanningen stod upp inatt

bara för att få sin lekamen sparkad itu


Sanningen är mycket

men mest av allt är den en förlorare i dessa tider

ja all sin skönhet till trots

är den mest av allt en kapitulation i lönlösa strider


För lögnen har redan vunnit människans hjärta....


Sanningen är mycket

men mest av allt är den en dårarnas blåögda religion

ja all sin vishet till trots

är den i lögnens symfoni bara en enstaka felaktig ton


För lögnen har redan vunnit människans hjärta....




Fri vers av operation mindcrime
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime