Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min sol

Som solen
lyser som varmast
är när
jag hör
din röst
det är då
jag vet
att kärleken
finns




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-04 20:01



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Stark värme
som alstras
inifrån,
men har sitt
ursprung
utifrån.
Fint uttryckt!
2009-09-07

  Bibbi VIP
Störtskön.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP